Kartouche en Tania zijn toegewijd aan …

Tania… is werkelijk de grootste vlinder in de tuin! Steeds rondfladderend, met een grote glimlach, dompelt ze haar handen onder in de grond en wordt ze betoverd door de kleuren en de geuren van al wat bloeit.

Zij is met de tuin verbonden vanuit haar gevoel! Ze neemt het geheel in stilte waar, laat zich daarbij vergezellen door de poezen en de eenden, en overlegt met de tuin welke planten verzorging nodig hebben en welke kruiden geplukt mogen worden om vervolgens verwerkt te worden in een infusie of een andere natuurlijke bereiding.

Ze is dolgelukkig dat ze haar immens grote passie voor de relatie tussen de natuur en de mens voluit kan manifesteren. Sinds 2007 is zij toegewijd aan het fysieke en emotionele welzijn van de mensen die ze verwelkomt in haar natuurgeneeskundige praktijk te Ladeuze.

De creatie van de ARTiSANAle produkten met juweeltjes uit de tuin en het toepassen van permacultuur viert zij als een ontmoeting tussen de natuur en de mens!

Kartouche… ja dat is een verhaal op zich! Hij draagt zijn originele naam met veel pit! Hij is zeer creatief en intuïtief. Hij laat zich niet geleefd worden door collectieve regeltjes en normen. Hij zoekt iedere keer weer naar zijn uniciteit in alles wat hij onderneemt.

Hij weet de kleuren en de smaken uit de tuin te waarderen en er verrukkelijke gerechten mee te toveren. Geen haute cuisine! Maar eenvoudigweg superlekker en boordevol smaak! En nooit twee keer hetzelfde!

Als je bovendien een lapje grond hebt en je weet even niet hoe deze in te richten, dan kan Kartouche precies invoelen waar dat lapje grond blij van wordt en weet het te vertalen naar een circulair permacultuurontwerp.

Hij drukt zichzelf uit in zijn ART… waar hij ook zeer eigenwijs diepgang zoekt in iedere beweging die hij tevoorschijn tovert.