De natuur roept jou…

Dan weet jij... diep van binnen...

Dat jouw lichaam beschikt over een wijsheid… een natuurlijke wijsheid die jou de weg wijst naar meer inzicht en begrip over jouw natuur!

Als natuurgeneeskundig therapeute en orthopedagoge

bied ik jou

met een grote toewijding aan een natuurlijke gezondheid

met een groot hart voor jou en jouw unieke verhaal

met veel zorg en aandacht voor ieder klein detail

Een imPULS om

Een imPULS om

een imPULS om

dieper inzicht te verwerven in jouw noden

jouw lichaam beter te begrijpen

emotie liefdevol te kunnen toelaten als een gids

ziekte te omarmen als een groei- en transformatieproces

balans en harmonie te integreren

innerlijke kracht en moed te verzamelen

traumatische ervaringen te verwerken

oude patronen los te laten

verandering en vernieuwing te verwelkomen

meer levensvreugde en energie te beleven

een gezonde relatie op te bouwen met jezelf

meer van jezelf in de expressie te brengen

van het leven te gaan houden… in al haar verschijningsvormen

Wat amper te bevatten is met woorden…

Een behandelsessie is steeds afgestemd op jou… dat wil zeggen dat jij en jouw noden zullen bepalen welke invulling, welke reis wij samen zullen maken tijdens een sessie. Dat schept een levendige relatie in het hier en NU waarin iedere sessie er totaal anders kan uitzien en waarin het juiste moment voor de juiste imPULS elkaar gaan opzoeken. Als therapeut sluit ik mij vol verwondering aan bij een holistisch genezingsproces dat zich bij jou op een unieke wijze voltrekt.

Het vraagt van mij een opmerkzaam en aandachtig invoelen wat jij precies nodig hebt en kan dus niet voorspellen welke wending een sessie neemt. Maar ik kan me voorstellen dat jij je wel afvraagt wat ik voor jou in zo’n sessie kan betekenen.

Wel, ik ben opgeleid als natuurgeneeskundige in de zuiverste zin van het woord.  Ik kan jou ondersteunen met de eeuwenoude kracht van kruiden, maar ik schenk tevens heel veel aandacht aan helend lichaamswerk waaronder voetreflexmassage, neuroreflexmassage, accupressuurmassage, kinesiologie, klank- en frequentietherapie, ademhalingstherapie en aurachirurgie.

Sinds 2007 staat mijn kennis en praktijkervaring ten dienste van de processen die mogen plaatsvinden tijdens een sessie.

In verbinding met de natuur van jouw bestaan word je geopend voor een groter geheel en de heling die daarin wordt geschonken

Een behandelsessie krijgt de geruime tijd en ruimte van 2h +++ en dit is €90,00 waard (inclusief 21% BTW).

De behandeling vindt plaats in een gezellig ingerichte woontent midden in de SENSMI-tuin, waarbij je voeling hebt met het natuurlijke leven in alle seizoenen. Slechts een katoenen doek staat tussen jou en de buitenwereld in. In alle gevallen word je omhuld met mijn zorg en aandacht opdat jij je op jouw gemak voelt en de magische plek als ondersteunend kan ervaren.

Voel jij je aangesproken en maak je graag een afspraak? Of heb je vraagjes? Neem dan contact met me op per telefoon 0487/62.14.40 of per email info@sensmi.be.

Ik kijk er alleszins naar uit om jou te mogen ontvangen…

Heeeel veel liefs en warmte, Tania XXX

Op afstand heel erg dichtbij…

Een behandelsessie kan ook op afstand plaatsvinden. In het verleden was dat voor de mensen die in het buitenland leefden en graag alsnog een behandeling van mij kregen. Nu genieten heel veel mensen van deze mogelijkheid… waarbij de ervaringen heel erg positief zijn. Deze behandelsessie wordt in de agenda ingepland en bestaat uit een inleidend telefoongesprek met vervolgens een energetische heling op afstand. Net zoals in een gewoonlijke behandelsessie, wordt deze ook afgerond met een uitwisseling, feedback en/of extra advies. Maar dan via de telefoon.